Få økologisk kaffe når familien skal hygge sig i Bowl’n’Fun

Du kan nu få økologi i Bowl’n’Fun, når du bestiller en frisk kop kaffe i caféen. Økologi har tit været på dagsorden i de mere end 17 centre landet over som Bowl’n’Fun er indehaver over, og det kan også ses på deres buffet. Men en af de ting de færreste tænker over når de er ude at more sig er om kaffen de drikker, er økologisk. Det skal du nu ikke bekymre dig over når du er i Bowl’n’Fun.

Hvornår skal du komme ned og prøve den friske kaffe?

The grill restauranten, som både er en morgenmads- eller brunch restaurant og en frokost og aftensmad restaurant, stiller kaffe til rådighed når du spiser ved brunchbordet. Frisk sort kaffe kan du altid skænke op til dig selv, hvor du skal bestille kaffen hvis du er mere til cappuccino eller Cafe latte.

Bowl’n’Fun er især kendt for sit legeland og andre underholdningsaktiviteter og er en favorit destination i mange byer, når man skal have sjov med familien. Derfor er det også vigtigt at der er fokus på økologi og bæredygtighed. Når børnene løber rundt i legelandet, kan forældrene slappe af i den behagelig café og nyde en kop god kaffe. Der er ingen grund til at stresse i hvert fald.

Kom og prøv minigolfbanerne

En klassiker i Danmark, som alle elsker og alle kan være med til er minigolf. Og det ikke kun om sommeren at du kan spille spillet med dine venner og familie. Du kan læse mere om minigolf her.

Minigolfbanerne er lavet med familie i tankerne, så alle kan have det sjovt sammen. Med borde rundt omkring ved banerne kan du også tage din drikkelse med rundt og din varme kop kaffe.

Helt nye Escape rooms

Udover legeland og minigolf, så kan du også finde en række af sjove og spændende escape rooms. Escape rooms er mystiske og gådefulde rum, hvor det går ud på at læse en rækker svære udfordringer og gåder, der fører dig videre til den næste og næste igen indtil I finder nøglen til døren. Det en god teambuilding øvelse, som er perfekt til at slå familien sammen eller til et firmaarrangement.

Du kan læse om escape rooms her og finde et i en række af fynske og jyske byer.

Tag blandt andet til Aalborg, Skive, Holstebro, Horsens, Esbjerg, Svendborg, Sønderborg, Vejle, Odense eller Silkeborg. Her vil du kunne få rigtig gode oplevelser, som du vil huske.